USTVARJANJE MANDAL IN ŽENSKE PRAKSE ZA POTENCIRANJE USTVARJALNOSTI

praktično-ustvarjalna delavnica:

ustvarjanje MANDAL S PIKAMI:

sobota, 7.12.2019 od 9-14 h

LUNINA SOBA, Grosuplje

SHIVA LUNINA SOBA vas v sodelovanju z umetnico TANJO PREZELJ vabi na delavnico ustvarjanja MANDAL S PIKAMI.

Privoščite si sobotno dopoldne zase in pridite ustvarjat z nami. V Lunini sobi, prostoru za nego in umik Žensk nas bo obiskala čudovita gostja, Tanja Prezelj, ustvarjalka fantastičnih mandal.

V podpornem ženskem krogu bomo ustvarjale v prijetnem vzdušju. Slikarsko predznanje ni potrebno. Svoji kreativnosti bomo odprle pot in si ustvarile vsaka svojo mandalo, ki vas bo tudi kasneje navdihovala s sten vaših domov ♥. Ja tako je, svojo pod vodstvom Tanje izdelano mandalo, boste odnesli domov. Lahko se odločite, da jo kasneje komu podarite oziroma s pomočjo naučenega nato doma izdelate mandale za darila za svoje bližnje.


Ustvarjena mandala bo vam oziroma vašim bližnjim večno dajala energetsko podporo in vas opominjala na to, kako čudoviti ste in koliko ustvarjalne energije premorete.


Tanja vas bo vodila počasi, po korakih, da bo čisto vsem uspelo naslikati mandalo iz svoje duše. Najprej bomo naslikale ozadje, nato bomo označile želeni vzorec in kasneje ustvarile mandalo s pikami.

Uporabljali bomo akrile, platno in seveda čopiče ter druge pripomočke.

Za ves material bo poskrbljeno, saj ga bo Tanja prinesla s seboj. Vmes bomo kaj zdravega prigriznile in pile čajčke.
 

V nadaljevanju si lahko pogledate foto utrinke s preteklih delavnic in mandal, ustvarjenih izpod rok Tanje Prezelj.

mandale Loka.jpg

*** za popolni odklop, prisotnost, užitek in potenciranje ustvarjalnosti***

 

Špela Baričič bom vodila uvodni del, v katerem bomo izvedle prakse za nego ženskih organov, s katerimi bomo spodbudile našo ustvarjalnost, pred izdelovanjem mandal. Na koncu ustvarjanja pa bomo skupaj izvedle še zaključno meditacijo za ponotranjenje ustvarjenega in lahkotnost biti.

 

Na delavnici bomo sedele na stolih in ustvarjale mandale na mizi.

Več informacij o programu in napotke glede lokacije prejmete po prijavi.

mandale loka 4.jpg

O gostiteljicah:

TANJA PREZELJ je umetnica in ustvarjalka mandal, ki živi v Škofji Loki. Slikanje je njena strast že vse življenje, a se kljub temu ni šolala v tej smeri. Je samouk. Njena pot slikanja je edinstvena, izoblikovala se je skozi mnogo let in vedno je bila povezana tudi z njeno duhovno in osebnostno rastjo. Slika podobe iz svoje notranjosti, vizije, ki jih doživlja skozi meditacije, sanje, energetska zdravljenja... Na tak način je odkrila tudi svet mandal in kmalu spoznala, kako močan terapevtski učinek imajo na človeka. Simetrija in red v njih pomirja naše možgane, ko jih opazujemo, barvamo ali rišemo, nas popeljejo v občutke varnosti, miru in nam predajajo sporočilo, da je vse prav, da je vse na svojem mestu.Z veseljem vodi delavnice slikanja mandal za odrasle in za otroke, saj jo vedno znova navdušujejo tudi čudovite in neponovljive mandale, ki jih na delavnicah ustvarijo udeleženci. Število mest je omejeno, zato pohitite z vašo prijavo in ne zamudite tega čudovitega dogodka.

mandale 3.jpg

O Špeli Baričič: "Imela sem čudovito priložnost izkusiti, kako je, če se razdajaš in ne znaš drugim postaviti mej. Naučila se se, kako pomembno je ohranjati energijo in je ne razprševati in svoje pridobljeno znanje delim, z namenom ozaveščanja pomembnosti skrbi zase. Pot me je pripeljala do ponovnega odkritja starodavnih tehnik in ženskih praks, do vzpostavitve stika s seboj in z naravo. Šele, ko sem spoznala sebe, ko sem začela vedno bolj slediti svojemu namenu, poslanstvu in slediti svojemu srcu, sem odprla svoje srce in naredila prostor za rast novega življenja v meni. Spoznala sem, kako pomembna je moja energija in moje dobro počutje in zavedanje, da lahko živim sebe in kako pomemben je moj doprinos k okolici. Materinstvo je mojo strast do raziskovanja in sledenja intuiciji še poglobila in za to sem hvaležna svoji največji učiteljici. Plod tega raziskovanja in srčnega dela je tudi (SHIVA) LUNINA SOBA, prostor za umik in nego Žensk. Prostor, kjer se odvija energijska joga, energijske “antistres” delavnice za Ženske, predavanja, joga obraza, rituali..., vse z namenom spoznavanja samih sebe, vzpostavljanja energijske pretočnosti in hormonskega ravnovesja ter povezavi z ženstvenostjo. Svoje znanje pridobivam od različnih mojstrov in strokovnjakov in raziskujem starodavne tehnike za Ženske.

Mandale Loka 3.jpg

O prijavi in plačilu kotizacije

Cena delavnice znaša 55,00 EUR (vključen je ves material za izdelavo mandale, zdravi prigrizki in ekološki čaji).

Prijavite se lahko preko spodnjega prijavnega gumba.

Po oddaji prijave boste prejeli potrditveni e-mail (preverite tudi zavihek Promocije ali Vsiljeno pošto). Vaše mesto na delavnici/delavnicah bo zagotovljeno s prejetim nakazilom kotizacije na TRR. Podatke prejmete ob prijavi. 

Minimalno število udeleženk posamezne delavnice je 5.

Več informacij: shivajogaobraza@gmail.com ali 041/573-046.