SHIVA LUNINA SOBA

predstavlja

spomladanski paket obnovitvenih delavnic 

MOJ PREPOROD 3.jpg

 

 

Lunina soba v Grosuplju vas vabi k udeležbi posebne izdaje sklopa 3 teoretično – praktičnih delavnic, primernih tako za ženske, kot tudi za moške: "MOJ PREPOROD", ki vsebuje bogat program vaj za več energije in sproščenosti. Pomlad je čas novih začetkov, zagona in je zato odličen in skrajni čas za to, da se napolnimo z energijo.

 

Osvojili boste vaje in tehnike, ki vas ne bodo izčrpavale in pomembno teoretično znanje, ki bo popolnoma spremenilo vaš pogled in vašo realnost. S pomočjo edinstvenega programa delavnic se boste zognili spomladanski utrujenosti in osvojili starodavne tehnike in v njih skrito dragoceno znanje. Predvsem pa boste uravnali hormonski sistem in znižali raven stresnih hormonov.

Namen programa je celostna skrb za dobro počutje preko vaj joge obraza, z bioritemskim načinom prehranjevanja v skladu s tradicionalno kitajsko medicino in preko miselne naravnanosti. Vse navedeno smo v Lunini sobi združili z namenom popolne podpore pri dobrem počutju.

 

Sklop delavnic »MOJ PREPOROD« je namenjen vsem, ki si želite s tehnikami in vajami ter napotki spremeniti vsakodnevne navade in posledično način svojega življenja. Vaje in napotki so preizkušeni. Vsi predavatelji na delavnicah živimo to, kar učimo in ogromno časa vložimo v delo na sebi. Zavedamo se pomembnosti časa zase in pomena preprostih napotkov, vaj in tehnik, s katerimi dosežemo neverjetne rezultate. Vsi se zavedamo tega, kako pomembno je, da so vaje, tehnike,, nasveti preprosti in nam vzamejo v sodobnem tempu življenja optimalno količino našega časa. Zaradi navedenega smo združili svoja znanja iz različnih področij v sklop delavnic, ki vam bodo pomagale ponovno odkriti vaše potenciale in katerih učinek bo povečanje vaše energije, boljše počutje, nov zagon, navdušenje, ozaveščenost, optimizem…

In to kar sledi ob upoštevanju naučenega je vaš RAZCVET.

Vsebina in program delavnic
  • Paket 3 delavnic, ki bo spremenil vaše navade in vas spodbudil k delu na sebi,

  • vsak majhen korak, vsaka vaja šteje in je delček mozaika dobrega počutja, vitalnosti,

  • skrbno izbrane preproste in učinkovite vaje ter tehnike,

  • edinstven program, podprt z napotki za 24-urno bioritemsko prehranjevanje po tradicionalni kitajski medicini, glede na morfologijo s tehnikami razstrupljanja, vajami joge obraza za krepitev naših organov ter sijoč videz, vse podprto s predavanjem in vajami o miselni naravnanosti, kar pripomore pri udejanjanju naučenega v praksi,

  • vsaka delavnica traja cca. 3 ure

 

1. DELAVNICA:   10.5.2019 od 17.30 – 21.00 h :

 

a.) JOGA OBRAZA z inštruktorico Špelo Baričič iz SHIVA LUNINE SOBE

* teorija elementov po TKM, čas pomladi in poletja (poudarki aktivnih organov)

* 3 vaje joge obraza

* sklop vaj za ta čas

Več o jogi obraza in njenih učinkih si lahko preberete TUKAJ

   

b.) PREDAVANJE O PREHRANI PO NAČELIH TRADICIONALNE KITAJSKE MEDICINE  - "ZDRAVI Z NARAVO"

      s certificirano osebno svetovalko tradicionalne kitajske medicine Apolonijo Kurent Lebar

 

Spoznali se boste s  prehranjevanjem po načelih TKM. Kako živeti po načelih narave in kako slediti naravi in svojemu naravnemu ciklu  telesa, brez dodatnega stresa. Dotaknili se bomo tematike o tem, v katerem letnemu času smo, kaj je značilno za to obdobje, katero hrano izbrati in kateri se izogniti. Kdaj se določeno živilo uživa in zakaj popoldne ni idealen čas za sladoled oz. sladice.

Hranimo se s hrano in s čustvi. Tako hrana, kot tudi čustva nam dajeta ali pa tudi jemljeta energijo, zato je zelo pomembno kaj jemo in kakšna so naša čustva.

Del predavanja bo namenjen zdravemu naravnemu razstrupljanju, kako, kdaj in s čim se ga lotiti, da si ne povzročamo še večje škode oz. deficita.

Odgovorili si bomo na vprašanja:  kaj je ravnovesje in zakaj ga je tako pomembno poiskati v sebi? Kaj je naša idealna prehrana?

Kako pomembno je zate zdravje in dolgo vitalno, vitko in zdravo življenje? Če je odgovor Zelo, potem je to predavanje zate.

Na predavanju boš izvedel-a preizkušene antične osnove zdravega prehranjevanja po 24 urnem biortimu  telesa in narave, katere kombinacije živil so v redu in katere ne, kako se lotiti zdravega razstrupljanja in dobil-a boš mnoge napotke za samopomoč, da boš prve korake lahko naredil-a sam zase in za svoje bližnje.

 

 

2. DELAVNICA, 17.5.2019 od 18-21 h

 

 

a.) JOGA OBRAZA z inštruktorico Špelo Baričič iz SHIVA LUNINE SOBE:

* trebušno dihanje, obrazna diagnostika

* 4 vaje joge obraza

b.) MISELNA NARAVNANOST - teoretično predavanje z Majo Mesić Štrubelj iz "NASLONI SE NAME"

Motivacijsko predavanje za spremembo vsakodnevnih navad. Predavateljica Maja Mesić Štrubelj o svojem predavanju:

"Prepričana sem, da smo vsi prišli na svet opremljeni z vsem, kar potrebujemo, da izpolnimo svoje najboljše potenciale in si lahko v življenju skreiramo ravnovesje na vseh področjih. To da ustvarimo ravnovesje je edina pot, ki nas pripelje do notranjega zadovoljstva. Edina odgovorna oseba za to, zakaj en človek ne uspeva je on sam. Za nezadovoljstvo posameznika ni odgovorna država, čas v katerem živimo ali bližnji, ki nas obdajajo. Za svoje življenje je odgovoren vsak posameznik, kar je lahko odlična ali pa slaba novica. Odlična zato, ker lahko vsak trenutek sprejmemo odločitev in začnemo spreminjati svoje razmišljanje ter navade na bolje. Slaba pa zato, ker nihče ne bo uspel, se izobraževal in delal namesto nas. Do neuspeha največkrat pridemo, ker nehamo verjeti, da nekaj lahko spremenimo, ker smo si nehali želeti stvari, ker smo pozabili na svoje sanje in ker smo se sprijaznili s povprečnostjo.

Na predavanju boste izvedeli:

- kaj so najpogostejši razlogi, ki vas zadržujejo na mestu,

- kako preveriti kaj si sploh želite,

- kako oživeti svoje sanje,

- zakaj je vase vredno vložiti trud,

- kakšen pomen ima v našem življenju miselna naravnanost,

- kje najti motivacijo za svoje cilje in kako jo vzdrževati,

- okrepili boste zaupanje v življenje,

- naučili se boste nekaj praktičnih vaj, kako lahko že jutri spremenite vsakodnevne navade.

 

+ bonus: Meditacija

Na koncu predavanja bo čudovita meditacija za priklic obilja na vseh življenjsko pomembnih področjih.

 

 

3. DELAVNICA, 7.6.2019 od 18 - 21.30 h

 

a.) JOGA OBRAZA z inštruktorico joge obraza Špelo Baričič iz SHIVA LUNINE SOBE

 

* ponovitev vaj

* 3 vaje joge obraza

              

b.) MISELNA NARAVNANOST: konkretne vaje in napotki (srečanje, ki temelji na konkretnih vajah) z Majo Mesić Štrubelj iz

                                        NASLONI SE NAME

Če boste primerjali srečne/uspešne ljudi ali ljudi, ki jih globoko spoštujete z neuspešnimi, boste ugotovili, da vsi podobno izgledajo, lahko imajo podobne izobrazbe, imajo isto barvo kože, podobne vsakodnevne probleme … a obstaja ena stvar v kateri se razlikujejo. To je drugačno razmišljanje. Srečanje bo potekalo v obliki praktičnih vaj. Skupaj bomo šli skozi proces najpomembnejših vaj, ki nam omogočajo spremeniti našo notranjost in razmišljanje. Ogledali si bomo urnik vsakega posameznika in poskusili vanj vključiti bistvene spremembe in vaje, ki s časoma pripomorejo k izraziti celostni spremembi življenja.

  • skupaj bomo sestavili jutranji ritual z naučenim znanjem in vajami

O predavateljicah
Špela Baričič

*inštruktorica joge obraza *Moon Mother® *raziskovalka starodavnih praks *ustanoviteljica SHIVA LUNINE SOBE

Trenutno je 5 let, odkar sem se sama udeležila tečaja joge obraza in nato še inštruktorskega tečaja, kar je popolnoma spremenilo moje življenje. Ko sem spremenila svojo notranjost, uravnovešala organe in transformirala negativna čustva v pozitivna, se je spremenila okolica. Osvojila sem dragoceno znanje in postala še bolj disciplinirana pri skrbi zase ter okrepila svoje organe. Pridobljeno znanje, ki ga ves čas nadgrajujem, zdaj z veseljem in navdušenjem prenašam naprej. Zanimivo je dejstvo, da s tem ko okrepiš in uravnovesiš organe, vse svoje ideje lažje manifestiraš, imaš več energije in volje. Postaneš zbran in sproščen, deluješ brez odvečnega stresa in na življenjske situacije reagiraš mirno, brez potrebe po razglabljanju in analiziranju. Zaradi tega lahko rečem, da mi je joga obraza spremenila življenje. Postavila sem se zase, postavila sem meje, spremenila službo, začela samostojno poslovno pot in pridobila na svoji disciplini. S to neverjetno potjo osebnostne rasti sem pridobila največji dragulj, ki me vsakodnevno spominja na to, da sem nekomu vzor in da se učim nenavezanosti in sprejemanja. Joga obraza me pelje naprej po poti do odkrivanja moje ženstvenosti in z njeno pomočjo odstiram globoko speče potenciale in se prebujam v tisto verzijo sebe, ki jo zaslužim in prebujam potenciale, ki me vodijo k srčnemu delu in poslanstvu.

55646631_10157245249657147_8173947179518
Apolonija Kurent Lebar

Apolonija je certificirana svetovalka Tradicionalnega kitajskega zdravilstva (2. stopnja)- kitajska dietetika, študira nutricizem na International Institute of Naturopathy v Švici. Opravila je tri tečaje pri dr. Yuriju Yatsko (1. tečaj Optimizacija odnosov, 2. tečaj  Razvoj mentalnih sposobnosti in 3. tečaj Kreiranje dogodkov).

S pravilno prehrano se ukvarja že nekaj časa, obiskovala je razne tečaje, preučevala razne načine prehranjevanja od veganskih do presnojedstva. Prav tako se je udeleževala raznih tečajev (npr. Hrana plus, Presna prehrana) in izobraževanje se zanjo nikoli ne konča. Tako jo je pot pripeljala do diagnostike in zdravja s pravilno prehrano po antični kitajski medicini, katerega znanje nam nesebično predaja Lina Lo Faro, zelo znana italijanska zdravilka, ki je študirala in se usposabljala za TKM pri svetovno znanih mojstrih. Šest let je delala v bolnici Satje Sai Babe v Bangaloreju v Indiji in ima več kot 40 let zdravilskih izkušenj.

apolonija.jpg
Maja Mesić Štrubelj
Ženska, ki se želi učiti vsak trenutek svojega življenja in k temu povabiti tudi vas, v kolikor se želite učiti z njo. Je tudi žena in mlada mamica. Ima čudovitega moža in tri čudovite otroke.

Vsa njena okolica in družina jo skozi izkušnje uči, kako se odzivati, živeti in rasti. Prav posebno izkušnjo in učenje, pa ji je s svojim prihodom na svet prinesel njun najmlajši sin, ki se je rodil z najtežjo prirojeno srčno napako ter atrezijo požiralnika. Ko so bile napovedi zdravnikov tako slabe, da sta upanje in moč že izginila, se je morala odločiti. Odločiti, da bo vstala, se borila in učila z njim ne glede na vse. Njena pot osebne rasti se je začela pred devetimi leti. Skozi knjige, izobraževanja, evropske konference in seminarje vsakodnevno pridobiva znanje, ki ga poskuša spraviti v prakso in ugotoviti, kaj je tisto, kar resnično deluje in kaj ne. Kar nekaj let je delala z najmlajšimi, nato pa se je odločila stopiti na samostojno podjetniško pot. Ima veliko izkušenj na področju dela z ljudmi. Stoji za tem, da predava in svetujem ljudem le tiste vsebine, ki jih preizkusila sama in so skozi življenje in najtežjo preizkušnjo pomagale tudi njej. Maja pravi, da je delo na sebi vseživljenjski proces, ki se nikoli ne zaključi, a ko ga enkrat vključimo v svoje življenje, življenje postane veliko bolj umirjeno in uravnovešeno.

40647347_669673150073488_894793895814312
Pogoji prijav, kotizacija in način plačila

Prijavite se lahko na posamezno delavnico ali na celoten sklop 3 delavnic, pri čemer je cena celotnega paketa delavnic ugodnejša (za cca. 17 % ceneje od seštevka 3 delavnic).

Cena udeležbe na posamezni delavnici znaša 60,00 evrov.

Cena udeležbe celotnega paketa 3 delavnic znaša 150 evrov (prihranite 30 evrov).

Možno je obročno plačilo celotnega sklopa 3 delavnic (2 obroka), in sicer tako, da se zadnji obrok poravna pred pričetkom tretje delavnice.

Število mest je zaradi kvalitete izvedbe dela in maksimalnega učinka delavnic omejeno.

Mesto na delavnici/ah je zagotovljeno s plačilom kotizacije na TRR, prejet ob prijavi oz. v primeru obročnega plačila paketa delavnic s prejetim plačilom prvega obroka pred pričetkom delavnice.

Čas trajanja delavnic je okviren, možne so minimalne spremembe v trajanju glede na vsebino podajanja. 

Za največji učinek je priporočljiva udeležba sklopa 3 delavnic.

Za več informacij pišite na e-mail: shivaluninasoba@gmail.com

Srčen pozdrav!

SHIVA LUNINA SOBA

SHIVA, Špela Baričič s.p.