Potovanje k sebi z

  JOGO OBRAZA in SUBTILNIM LIČENJEM

potovanje_k_sebi_joga_obraza_in_subtilno

S pomočjo joge obraza, boste z inštruktorico Špelo Baričič, na prvem delu delavnice spoznale učinkovite vaje za pomlajen, svež in spočit videz. V drugem delu se bomo z Anjo Skok, profesionalno vizažistko poglobile v pomembne osnove subtilnega ličenja.

Kaj je mišljeno s subtilnim ličenjem? To, da boste na najlepši možni način poudarile svojo pristno lepoto in notranji sijaj. Nobene maske, nobenih debelih plasti. Anja vam bo zaupala trike, kako si lahko zjutraj, ko nimate časa na pretek, ustvarite čudovit in lahkoten make up, ki bo zdržal skozi dan.

 


1. del - JOGA OBRAZA
* Samomasaža obraza 
* Kako deluje obrazna joga
* Vaje obrazne joge za glajenje gubic na najbolj izpostavljenih predelih obraza (čelo, lička, zgornja   

   veka, vrat)
* Vaje za povečanje proizvodnje kolagena
* Dih za svež in spočit videz
* Vaje za odpravljanje podočnjakov

 

Več o jogi obraza in njenih učinkih si lahko preberete TUKAJ

2. del - SUBTILNO LIČENJE
Anja Skok bo ličila model in vam tako preko prakse prikazala naslednje korake:

* pred ličenjem ne pozabimo na pomembnost negovane kože,

* kako najti ustrezno tekočo podlago za vašo kožo,

* kako jo nanesti, da dosežete svežo in mladostno kožo,

* kaj narediti za večjo obstojnost make upa,

* lepo oblikovane obrvi polepšajo obraz in poudarijo oči,

* učinkovito in hitro poudarjanje oči,

* ustrezna izbira maskare in njen nanos,

* kako si nanesti rdečilo na lica in ustnice, da dosežete le naravno pristno barvo.

 

Vsaka udeleženka bo prejela skripto o ličenju, da ji bodo informacije ostale za vedno. Prav tako boste prejeli gradivo z zapisanimi vajami joge obraza.

Ana Janvit-Priprave-0033.jpg
20170412_135105.jpg
NEZA_REISNER_WEDDING_PHOTOGRAPHY_KAJA_GA

O predavateljicah

ANJA SKOK, vizažistka: "Moja strast je odkrivanje in poudarjanje ženske naravne lepote. Poleg tega poslanstva rada raziskujem in iščem ravnovesja. Med neotipljivim svetom in zemeljsko realnostjo. Kako v modernem, instant svetu živeti bolj okolju, živalim in ljudem prijazno. Kako uravnovestiti čas zase, partnerstvo in hkrati nekaj kar mi je trenutno najpomembnejše, vzgajanje dveh čudovitih malčkov."

anjaskok1.jpg

ŠPELA BARIČIČ, inštruktorica joge obraza, ustanoviteljica SHIVA LUNINE SOBE, Moon Mother®, raziskovalka starodavnih ženskih praks: "Imela sem čudovito priložnost izkusiti, kako je, če se razdajaš in ne znaš drugim postaviti mej. Naučila se se, kako pomembno je ohranjati energijo in je ne razprševati in svoje pridobljeno znanje delim, z namenom ozaveščanja pomembnosti skrbi zase. Pot me je pripeljala do joge obraza, ki je pripomogla pri odpravi težav z nečisto kožo in optimalni obrazni formi, glajenju gub, hormonskemu ravnovesju... do ponovnega odkritja starodavnih tehnik in ženskih praks, do vzpostavitve stika s seboj in z naravo. Spoznala sem, kako pomembna je moja energija in moje dobro počutje in zavedanje, da lahko živim sebe in kako pomemben je moj doprinos k okolici. Materinstvo je mojo strast do raziskovanja in sledenja intuiciji še poglobila in za to sem hvaležna svoji največji učiteljici. Plod tega raziskovanja in srčnega dela je tudi (SHIVA) LUNINA SOBA, prostor za umik in nego Žensk. Prostor, kjer se odvija joga obraza, energijska joga, energijske “antistres” delavnice za Ženske, predavanja, joga obraza, rituali..., vse z namenom spoznavanja samih sebe, vzpostavljanja energijske pretočnosti in hormonskega ravnovesja ter povezavi z ženstvenostjo. Svoje znanje ves čas nadgrajujem in živim to, kar predajam naprej."

Špela_meditira.jpg

O prijavi in plačilu kotizacije

Cena 4-urne delavnice znaša 60,00 EUR.

Prejeli boste gradivo za oba dela delavnice. Poskrbljeno bo za ekološke čaje in zdrave prigrizke.

Prijavite se lahko preko spodnjega prijavnega gumba.

Po oddaji prijave boste prejeli potrditveni e-mail (preverite tudi zavihek Promocije ali Vsiljeno pošto). Vaše mesto na delavnici/delavnicah bo zagotovljeno s prejetim nakazilom kotizacije na TRR. Podatke prejmete ob prijavi.  Prijave so možne do vključno petka, 22. 11. 2019.

Minimalno število udeleženk delavnice je 5.

Več informacij: shivajogaobraza@gmail.com ali 041/573-046.