energijska "antistres" delavnica za Ženske

ob Dnevu Žena 
*SPROSTITEV *NEGA IN KREPITEV JETRNE ENERGIJE Z ENERGIJSKO JOGO IN JOGO OBRAZA*ORIENTALSKI PLES *DOPOLDANSKI ODKLOP IN PRAZNOVANJE ŽENSKEGA PRAZNIKA *EKOLOŠKI ČAJI *VEGANSKA ČOKOLADNA TORTA *ZAKLJUČNA MEDITACIJA
>>>> za pretočnost in nego ženske energije, za sproščen obraz in jasne misli in užitek tukaj in sedaj<<<<
sobota, 7.3.2020 od 9.00 do 12.00 ure,
LUNINA SOBA, Grosuplje
Čudovita si. Užij svoj dan..png

Draga Ženska!

 

Nahajamo se v obdobju pomladi. Dnevi se daljšajo, energija gre po telesu navzgor. Čas je, da smo aktivnejše, da raztezamo mišice in kite, da si vzamemo čas zase in zacvetimo. Podarite si izkušnjo sprostitve, mehke gibe, nežnost in užitek. Proslavimo skupaj naš prihajajoč praznik, Dan Žena. Razvajajmo se z nežnimi vajami, poplesujmo z boki, v čarobnem krogu žensk, z lepimi energijami.  V tem času krepimo jetra, žolčnik, oči, živce, mišice, kite, hipotalamus... Čas je nadvse primeren za druženje, zabavo in užitek, zdaj lahko energijo dajemo navzven, na pravilen način, brez da bi se izčrpavale. Čas se ustavi, umaknemo se od "zunanjega" sveta in potujemo vedno bolj k sebi in svoji resnici. 

 

Delavnico bomo pričele s sprostitvenimi dihalnimi tehnikami, ki uravnavajo naš hormonski sistem, obnavljajo celice in nas povezujejo s trenutkom tukaj in sedaj. Posledično bomo znižale raven stresnih hormonov, tako da bomo poskrbele za proizvodnjo zdravih, zlatih hormonov. Rdeča nit celotne delavnice bo sproščenost, pretočnost, ženstvenost, prijaznost. 

Sledil bo orientalski ples z inštruktorico Petro Pongrac. Ples nas popolnoma osvobaja, saj odpravlja energetske blokada in vzpostavlja pretočnost, mehkobo giba in prožnost telesa. Za dobro počutje in vitalnost ženske je zelo pomembna pretočnost križnice in ledvenega dela hrbta. Orientalski ples zaradi gibanja in kroženj v ledvenem in medeničnem predelu telesa odpravlja mišične napetosti, ki so posledice pretiranega sedenja oziroma prisilne drže in čustev, kar neguje tudi ženske organe in vzpostavlja energetsko pretočnost po "križnični črpalki". Posledično imamo več energije, se počutimo ženstvene in smo bolj ustvarjalne.

Orientalski ples izraža ženstvenost, senzualnost, sproščenost, mehkobo in odprtost. Lastnosti, ki jih imamo vsi, a jih je potrebno odkriti. V preteklosti so bili orientalski plesi del ritualov na bližnjem in srednjem vzhodu. Učenje orientalskega plesa pripomore k čutenju lastnega telesa, odkrivanju ženskosti, krepitvi in spodbujanju samozavesti, k večji sproščenosti ter k izboljšanju prožnosti telesa… Vse skupaj pripomore k celotni ženski osebnosti. 

Skrb za vaše telo in življenje v skladu z lastnimi cikli in naravnimi cikli ter praznovanje ženstvenosti so naš izvir vitalnosti in modrosti.

Pred zaključkom druženja bomo izvedle sprostitveno meditacijo.

Delavnico bova vodili Špela Baričič (inštruktorica joge obraza, ustanoviteljica Lunine sobe in Moon MotherⓇ) in Petra Pongrac (inštruktorica orientalskega plesa).

* * * * *

 

Na delavnici se boste s Špelo Baričič, licencirano inštruktorico joge obraza, raziskovalko starodavnih ženskih praks, ki svoje znanje pridobivam tudi pri mojstru Mantaku Chii, Dušanu Donku, Leyolah Antari in Lini Lo Faro in Mirandi Gray, lotili:

* taoističnih in holističnih tehnike za nego in krepitev jetrne energije,;
* sprostitve in skrbi zase - s skrbno izbranimi vajami in tehnikami za obdobje, v katerem se nahajamo;
* dihalnih tehnik,
* joge obraza;
* krepitve krožnih mišic – mišic moči;
* aktivacije akupresurnih točk za aktivne organe;

* nege ženskih organov...

* * * * *

 

PETRA PONGRAC je svoje znanje orientalskega plesa pričela pridobivati že leta 2000 pri Jasni Knez, nadaljevala je v društvu Interes ter nato skupaj s skupino deklet ustanovila Trebušno plesno skupino Fatamorgana. Svoje znanje je nadgradila tudi na raznih delavnicah orientalskega plesa (Sabuha Sanches, Gamila, Djamila,.). Skupaj s skupino Fatamorgana in posamezno ima za seboj že več nastopov na raznih prireditvah in dogodkih.

petra_pongrac.jpg
Špela_meditira.jpg

* * * * * 

 

Podrobnejši program in navodila prejmete pred delavnico.

 

 

Na sprostitveni delavnici ob Dnevu Žena bomo razvajale tudi svoje brbončice in proslavile naš praznik z vegansko čokoladno torto in prigrizki. Poskrbljeno bo za ekološke čaje.

Skupaj bomo ustvarile čarobno vzdušje ženskega kroga, ki je mistično in ustvarja varen prostor za Ženske, prepleten z nežno, čutno žensko energijo, ki zaziblje naše medenice in boke ter napolni naše maternice in notranji tempelj s čarobnim prahom in zdravilno, pomlajevalno energijo. Ko se spomnimo sebe in živimo sebe, ni omejitev in ko skrbimo za naš notranji tempelj in polnimo izvir svoje notranjosti, smo lahko to kar smo, smo svobodne, se počutimo varne. To je namen in rdeča nit našega prijetnega petkovega večernega druženja. Zato ste srčno vabljeni v naš srčen krog.

 

Prispevek za udeležbo na delavnici znaša 30,00 EUR.

 

 

Število mest je omejeno.

vrtnica Špela.jpg

Pogoji prijave in izvedba delavnice

Prijave so možne preko spodnjega prijavnega gumba.

Delavnica bo izvedena v primeru prijave minimalno 6 udeleženk.

Več informacij o lokaciji in plačilu kotizacije prejmete po prijavi na vaš elektronski naslov. Po prijavi preko prijavnega gumba prejmete potrditveni email.

VEČ INFORMACIJ:

 

shivajogaobraza@gmail.com ali

041/573-046

SHIVA LUNINA SOBA, Špela Baričič s.p.