Si svetloba

Bela svetloba. Mir. Tišina. Milina.

Danes sem jo videla po petih letih. Staro, poznano stavbo, vendar z novimi očmi.

Začutila sem brezpogojno ljubezen, nenavezanost, zadovoljstvo in hvaležnost. Za to, kar sem spustila leta nazaj, sem neznansko vesela. Za lekcije in za pot, ki me je pripeljala, kjer sem danes. Za zaupanje. Za upanje in vztrajnost. Ponosna sem na to, koliko sem osebnostno napredovala, zato še bolj delam na sebi.

Kadarkoli spet iščem svojo moč, jo najdem. V meni je. Sprejemam mirno. Čakam in čutim brezpogojno ljubezen, ki me obdaja. 

 

Čas je za svetlobo in za brezpogojno dajanje darov, modrosti, ki so vsa leta v meni, ki so veliko let spale oziroma bile v mirovanju, kalile in čakale na to, da pridejo na dan.

 

Nikoli še ni bil boljši čas, kot je zdaj. Hvaležna za tukaj in zdaj, ko vem da ne bom in ne bomo več tiho in skrivali svojih darov. Ker lahko toliko damo in izboljšamo okolje, v katerem smo. Z majhnimi koraki in vztrajno. Z vami, ob vas in za vas. Naj se sliši tihi glas, iz naše notranjosti, naše želje in odločitve, naj se manifestirajo. Naj se krepi zavedanje odgovornosti za naše odločitve in naša dejanja, kajti življenje je sestavljeno iz njih in če so dobre in srčne, je življenje čudovito.

Ker verjamem, sem verjela in vedno bom verjela v dobra dela in v svetlobo.

 

Kogar moti, pač odide, kdor čuti, ostane. Še vedno spuščam, odpuščam in razpiram svoja krila. 

Špela, SHIVA LUNINA SOBA

Forest